بسم الله الرحمن الرحیم

تولد امام حسین علیه السلام و حضرت ابالفضل علیه السلام و امام سجاد علیه السلام رو به همگی تبریک میگم و خب این همه عید و فرصت طلایی شیرینی و کیک پختن.

کیک ساده با چیپس شکلاتی و البته گردو

 

مواد لازم:

آرد ................................................. 2 پیمانه

شکر .............................................. 1 پیمانه

تخم مرغ ......................................... 2 عدد

ماست ........................................... نصف پیمانه

روغن مایع ...................................... نصف پیمانه

وانیل ............................................. نصف ق چ

بیکینگ پودر ................................... 1 ق غ

خمیر مایه ...................................... 1 ق غ

چیپس شکلات ............................... نصف فنجان

گردو خرد شده ................................ نصف فنجان

 

طرز تهیه:

مثل قبل شکر و وانیل و دو عدد تخم مرغ را با همزن برقی خوب می‌زنیم.

به شکر و تخم مرغها ماست و روغن رو اضافه می‌کنیم.

حالا خمیر مایه و کمی هم میزنیم تا کف کند.

حالا آرد الک شده بیکینگ پودر

و گردو خرد شده و چیپس شکلاتی را اضافه می‌کنیم.

در 170 درجه سانتیگراد در 40 دقیقه کیک ما آماده است.

بفرمایید.

نوش جان



تاريخ : سه‌شنبه ۱٤ تیر ۱۳٩٠ | ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

اینم کیک آلبالویی

مواد لازم:

آرد .............................................. 2 پیمانه

شکر ........................................... 1 پیمانه

تخم مرغ ...................................... 2 عدد

وانیل ..........................................1 ق چ

بیکینگ پودر ................................ 1 ق غ

آلبالو ......................................... 1 پیمانه

کشمش پلویی ........................... 1 پیمانه

ماست ....................................... نصف پیمانه

روغن مایع ................................... نصف پیمانه

 

طرز تهیه: 

ابتدا شکر و تخم مرغها و وانیل را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا حجیم شود.

این طوری:

بعد ماست و روغن مایع را اضافه کرده 

و حالا با همزن دستی آرام  هم زده تا مخلوط شود.

بعد هم آرد و بیکینگ پودر را که مخلوط کرده و چند بار الک کرده ایم اضافه کرده و از یک جهت مخلوط می‌کنیم.

حالا آلبالو های هسته گرفته شده را به همراه کشمش میریزیم و مخلوط می‌کنیم.

فر را در 170 درجه گرم کرده و قالب را روغن زده و مواد را داخل ان میریزیم و در 30 دقیقه کیک آماده است.



تاريخ : یکشنبه ۱٢ تیر ۱۳٩٠ | ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

اواسط تیرماه دیگه تقریبا خانم های با سلیقه به فکر شربت و مربایی می‌افتند که تنها مربای محبوب خانوادگی ماست.
مربای آلبالو
کلا زیاد مربا خور نیستیم ولی این یک رو اگه بخواهیم مربا خوریم فقط انتخاب می‌کنیم. 
آلبالو هم که معلومه. آلبالوی گلمکان که قطب آلبالو و گیلاس ایران هم هست.

اندر خواص آلبالو هم به اینجا می‌توانید مراجعه کنید.

مواد لازم:

آلبالو ..................... (برای حدود 2 شیشه بزرگ ) 3 کیلو

شکر ............................................................ 3 کیلو

 

وسایل لازم:

پیشبند بزرگ برای جلوگیری از تیرباران شدن حین کار

قابلمه لعابی بزرگ یا پیرکس یا تفلون خوب

صافی

هسته گیر آلبالو گیلاس

کفگیر غیر فلزی

 

طرز تهیه:

از روز قبل هسته آلبالوها را با دست یا هسته گیر گرفته و داخل یک ظرف بزرگ لا به لای آنهم شکر ها را ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا یک روز آب بیاندازد.

هسته ها را هم نگه می‌داریم تا بعد با آب بجوشانیم و به مواد اضافه کنیم. البته میشه این کار را هم نکرد و آب خالص برای شربت اضافه کرد.

بعد با کفگیر آلالوها را از آش جدا کرده و آبش را روی شعله تند قرار می‌دهیم تا جوش بیاید و بعد زیر شعله را کم می کنیم.

توجه - آب آلبالو هم مثل شیر خیلی خائنه و روی شعله زیاد همین که چشم چپ کنید سر میره. پس مراقب باشید. 

بعد که کمی قوام اومد و تو قاشق کمی از آب آلبالو رو ریختید و سرد شد و دیدید چسبنده شده خود آلبالو ها رو هم اضافه کنید و بذارید حدود 45 دقیقه هم خود آلبالوها بپزه و حالا مربا حاضره.



تاريخ : یکشنبه ۱٢ تیر ۱۳٩٠ | ٩:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.