این کباب رو از پدر عزیزم یاد گرفتم که خوشمزه ترین کباب های دنیا رو درست می کنه.

مواد لازم:

گوشت گوساله و قلوه گاه گوسفند هر دو چرخ شده          به مقدار مساوی

پیاز                                                                          به مقدار لازم

نمک، فلفل و زعفران

طرز تهیه:  ابتدا یک پیاز کوچک را رنده کرده و آب آن را می گیریم و به گوشت ها اضافه می کنیم. نمک و فلفل و زعفران هم اضافه می کنیم.

کمی مواد را مخلوط کرده و یک بار دیگر چرخ می کنیم تا منسجم و چسبنده شود.

 

بعد آن را به تعداد مساوی تقسیم کنید.

 بعد یک کاسه آبی تقریبا داغ کنارتون بگذارید و  شروع به سیخ کشیدن کباب ها کنید به این صورت

حالا قسمت بالایی کباب را به سیخ بچسبانید.

 بعد به صورت زیر عمل کنید.نیشخند

و در آخر دوباره کباب را به سیخ سفت کنید.

تمام قسمتها را به همین ترتیب آماده کنید. گوجه ها را هم به سیخ بکشید.

حالا می توانید از منقل در بیرون یا کباب پز داخل خانه استفاده کنید. من از کباب پز زیر استفاده کردم.

 

می توانید قبل از پختن کباب ها چند ساعتی در یخچال بگذارید. هنگام پختن اول حرارت را خیلی زیاد کنید تا خودش را بگیرد.

بعد حرارات را کمی کم می کنیم. تا اینکه کامل بپزد.

نوش جان

        

                                                                             نازنین



تاريخ : شنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٠ | ۱:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

شبهای سرد با این سوپ خوشمزه، گرم و مقوی دلنشین تر میشه. قلب

مواد لازم:

جو و گندم غیر پرک           یک پیمانه

قارچ                               7 یا 8 عدد

هویج                             دو عدد متوسط

شیر                              یک پیمانه

خامه                             100 میلی لیتر

پیاز                                یک عدد متوسط

آب مرغ ( یا آب قلم )          یک لیتر

 

طرز تهیه:  ابتدا جو و گندم را با آب و پیاز 4 قاچ شده می گذاریم بپزد . بعد از کمی که نرم شد در مخلوط کن ریخته و کمی له می کنیم ولی به صورت کرم در نیاید فقط کمی له شود.  دوباره به قابلمه بر گردانید.

 بعد آب مرغ یا قلم  را به آن اضافه کرده و قارچ و هویج را به شکل زیر برش می دهیم.

 و به همراه یک دونه از این فلفل ها که با دست پودر می کنیم

به مواد قابلمه اضافه می کنیم.

وقتی قارچ ها و هویج ها پخت شیر را به آن اضافه می کنیم

در ظرفی کمی از آب سوپ را ریخته و خامه را با آن مخلوط می کنیم که خوب حل شود. می توانید این کار را مستقیما داخل قابلمه انجام دهید ولی باید مدام هم بزنید که یکدست بشود. من اگر آب قلم استفاده کنم خامه نمی ریزم چون خیلی چرب می شود.

نمک بزنید فلفل نزنید چون اون فلفل ها به اندازه کافی تند هست ولی اگه ندارید از فلفل استفاده کنید و کمی هم آن را تند کنیدنیشخند. وقتی چند جوش زد سوپ خوشمزه و مقوی شما آماده است.

من دفعه قبل کمی سبزی سوپ ( جعفری و گشنیز) هم بهش زدم. خوب شد. امتحان کنید. پشیمان نمی شوید.زبان.

                                                                                    نازنین



تاريخ : شنبه ۱٤ آبان ۱۳٩٠ | ۱٢:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.