این دلمه شمالی است.!!!!!

 

مواد لازم:

برگ دلمه       

برنج              

لپه

سبزی دلمه

گوشت

پیاز سرخ کرده

رب

زرشک

آب و روغن

آب

سرکه

نمک و فلفل و زردچوبه

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز سرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی رب سرخ می کنیم. (رب فقط کمی برای رنگ است.)  سپس برنج و لپه را جدا می پزیم و در انتها آبکش می کنیم. برنج و لپه و زرشک و گوشت و سبزی را مخلوط می کنیم.

 

سپس در قابلمه ای آب ریخته و چند قاشق سرکه و کمی نمک اضافه می کنیم. وقتی جوش آمد چند تا از برگ موها را داخل آن ریخته

 

کمی که رنگ آن برگشت بر می داریم و در آبکش می ریزیم.

 

 

تمام برگها را به این طریق آماده می کنیم.

بعد نوبت می رسد به پیچیدن. داخل هر برگ یک قاشق از مواد را می ریزیم و

 

 

در قابلمه ای کمی آب و روغن ریخته و دلمه ها را در آن می چینیم.

یک ردیف دیگر

 

اگر غوره هم داشتید چند تایی روی دلمه ها بریزید. و می گذاریم رو اجاق با حرارت کم و دم کنی دم بکشد.

 

                                                                      نوش جان

 

 

 



تاريخ : پنجشنبه ۳٠ شهریور ۱۳٩۱ | ۱٢:٥۱ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.