بسم الله الرحمن الرحیم

عطر قارچ و پیاز سرخ کرده غالبا با نون خیلی سازگاره.

این نان هم از ساده ترین انواع نان های سبزیجات است که با هر نوع مخلوط دیگری مثل اسفنجاج بورانی، بادمجان و . .. میشه درست کرد.

اصل بیس کاره.

آرد 400گرم

آب ولرم 250میلی لیتر که همون یک لیوان میشه

خمیر مایه فوری 7 گرم

نمک 1 ق چ

شکر 1 ق چ

پودر آویشن 1 ق چ

 

قارچ برش خورده 200 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

 

پیاز کمی تفت داده بشه با روغن زیتون

قارچ بهش اضافه بشه تا آبش جمع بشه

 

داخل ظرف مناسب آرد و خمیر مایه خشک و پودر آویشن و شکر مخلوط بشه 

نمک داخل یک لیوان آب ولرم حل شه و کم کم به مواد خشک اضافه بشه و در همین حال خمیر رو اول با همزن و وقتی خمیر  سفت تر شد با دست ورز میدیم. قارچ رو اضافه می کنیم و بازم ورز میدیم.

لازم نیست همه آب رو بریزید. تا حدی که خمیری چسبنده بدست بیاد.

روی ظرف نایلون کشیده و 1 ساعت زمان میدیم تا خمیر ور بیاد. یعنی حجمش دو برابر بشه.

حالا کمی خمیر رو ورز داده و به صورت چونه یا داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده قرار میدیم و حدود نیم ساعت هم در این حالت استراحتش میدیم

حالا در 180 درجه سانتیگراد 40 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.



تاريخ : دوشنبه ۳٠ تیر ۱۳٩۳ | ۱۱:٤٢ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

آشنایی با انواع نان های خارجی در کشورهای مختلف


نان، فرآورده ای محصول تفکر باستانیان است که هنوز هم به عنوان غذای اصلی انسان ها شناخته می شود. نان در کشورهای مختلف اسامی گوناگونی دارد و مردم نقاط مختلف جهان با توجه به فرهنگ، سنت و رسم اجدادی شان نان های به خصوصی دارند. با آنها بیشتر آشنا شوید.

● آلمان

آلمانی ها به این می بالند که متنوع ترین نان های دنیا را در کشورشان دارند. بیش از ۳۰۰ تا ۵۰۰ نوع نان اولیه و بیش از هزار نوع نان و خمیر کوچک در آلمان تولید می شود. تخمین زده شده که بیش از ۱۶ هزار نانوایی محلی در آلمان وجود دارد که بیش از هزار نوع نان مختلف عرضه می کنند. در واقع ژرمن ها یکی از بزرگ ترین مصرف کنندگان نان در سراسر دنیا محسوب می شوند.



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ۳٠ تیر ۱۳٩۳ | ۱٠:٤۸ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

مواد لازم:



تاريخ : پنجشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩۳ | ۱۱:۳٤ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

یک نون آلمانی

مواد لازم برای خمیر:
شکر یک هشتم پیمانه
آب سه چهارم پیمانه
خمیر مایه فوری نصف قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع یک عشتم پیمانه
شیر خشک یک سوم پیمانه
آرد حدود400 گرم
مواد میانی :
مارمالاد توت فرنگی
رومال:
زرده تخم مرغ
پودر قند یا سیاه دانه و کنجد

ماه رمضان که هست خیلی دوست دارم برای سفره افطار یک خوراکی جدید رو کنم تا همسر و دخترم براشون خاطره بشه این روزها. برا افطار خودش یک غذای کامل بود.

طرز تهیه:

یک قاشق چایخوری از شکر را در اب ولرم حل کنید سپس مابه خمیر را روی سطح اب بپاشیدو کنار بگذارید تا عمل بیاید و کف کند .
بقیه شکر ،تخم مرغ ،نمک ،روغن مایع وشیر خشک را با هم مخلوط می کنیم.خمیر مایه عمل امده را اضافه می کنیم.ارد را کم کم اضافه
می کنیم ورز می دهیم تا به دست نچسبه .خمیر را در جای گرمی به مدت یک الی دو ساعت اسنراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود
بعد از درست کردن شکل دلخواه دوباره خمیر رو 15تا20استراحت میدیم.
زرده تخم مرغ و پودر قند رو مخلوط میکنیم و با برس روی خمیر می کشیم.
تو 175درجه بمدت45 تا 50دقیقه قرار میدیم تا روی نون طلایی بشه.



تاريخ : پنجشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩۳ | ۱۱:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

مواد لازم:

کدو سبز 2 عدد

کلم برگ 100 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

هویج 1 عدد

قارچ دلخواه

بامیه 3 -4 عدد

روغن زیتون 

نمک

همه سبزیجات رو خرد می کنیم. تقریبا یک دست. داخل قابلمه کوچک با کمی نمک و روغن زیتون و آب. کف ظرف فقط آب بگبره و زیاد نباشه تا فقط بخار پز بشن.


یک ربع ساعت بعد آماده است.



تاريخ : چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳٩۳ | ٦:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. 

شاید بهتره بگم از این به بعد کارهای پخت وپزم بیشتر رنگ رژیمی دارند. چون. مجبور شدم برای سلامتی کبدم و البته قند و تری گلیسیرید بالایم!!!!!!  ده کیلو وزن کم کنم و رژیم های کم شیرینی و کم چربی رو داشته باشم. 

توفیقی اجباری و مبارک. 



تاريخ : چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳٩۳ | ٦:۳٦ ‎ب.ظ | نویسنده : فائزه | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.