تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳٩ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳۸ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳٧ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳٥ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳٤ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()

 



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:۳۳ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:٢٩ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()

بسم الله الرحمن الرحیم

گاهی به سرت مبزند علی رغم مشغله زیاد باز هم این نانوایی های شهر را تحریم کنی و خودت هر روز نان بزنی با عشق

صبح حدود 1 ساعت زودتر برمی خیزی

از شب قبل مواد خشک را آماده کردم

1 و نیم پیمانه آرد نانوایی

الک کرده و 1 قاشق چای خوری نمک می ریزم

مخلوط می کنم

1 قاشق غذاخوری خمیر مایه نانوایی خشک

از همین نوع از فروشگاه ها هم میشه تهیه کرد

و نصف قاشق شکر

صبح هم که بیدار شدم اول از همه نصف پیمانه آب یا شیر را به دمای 45 درجه می رسونم و با مواد خشک مخلوط کرده و حسابی ورز می دهیم

بعد هم 45 دقیقه زمان استراحت خمیر در مکانی تقریبا گرم

حالا از خمیر چانه گرفته و هر شکلی که دوست دارم پهن میکنم با این مقدار 3 تا چونه متوسط میشه

روی سینی فر کمی سبوس یا آرد می پاشیم و نان را میگذاریم داخل فری که از قبل گرم شده و یک فنجان آب جوش برای رطوبت نان گذاشتیم داخلش

20 دقیقه هم زمان پخت در 175 درجه سانتیگراد

نوش جون



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩٤ | ٧:٠۸ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.