سلام

این رولت شکلاتی مشابه خیلی از رولتهای دیگه است ولی خب داخلش شکلات فندقی زدم که خوشمزه شد.

مواد لازم:

آرد سفید چهار صفر گلها .................... 350 گرم

کره نرم شده در دمای محیط ............... 50 گرم

شکر .............................................. 200 گرم

خمیر مایه ....................................... 2 ق غ

زرده تخم مرغ .................................. 3 عدد

نمک ............................................. 1/2 ق چ

وانیل ............................................ 1 ق چ

شیر یا آب ولرم .............................. 1/2 لیوان

شکلات فندقی صبحانه ................... به میزان دلخواه

کنجد و شکلات آب شده و ترافل رنگی برای تزئین

 

طرز تهیه:

* کره را در ظرف مناسب مدتی بیرون یخچال قرار میدهیم تا نرم شود.

* در این فاصله در یک کاسه نصف لیوان شیر و یک قاشق شکر و خمیر مایه فوری را اضافه می کنیم تا خمیر مایه اصطلاحا فراوری شود. یعنی در حدود یک ربع حجمش دو برابر شود و کف کند. اگر این اتفاق نیافتد خمیر مایه فاسد بوده و به درد کار ما نمی خورد. بهتر است خمیر مایه را از نانوایی ها نهیه کنید چون مصرفشون الاست همیشه تازه اش رو دارند. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

* شکر را به کره افزوده و خوب هم میزنیم. لطفا کمی وقت بگذارید.

* 2 عدد زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم به اضافه وانیل.

* از قبل آرد را الک می کنیم با کمی نمک.

* حالا خمیر مایه آماده شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

* حالا آرد را کم کمک اضافه کرده و اول با چنگال و بعد با دست کمی ورز می دهیم.

* روی ظرف دستمال نخی مناسب انداخته و در مکان گرمی 1 ساعت استراحت می دهیم. نشانه ور آمدن مناسب خمیر این است که وقتی روی آن با انگشت می کشیم البته عمیق حالت رشته رشته شود.

خمیر را با وردنه روی سفره یا سطح آردپاشی شده باز کرده و شکلات فندقی را روی آن می مالیم و خمیر را می پیچیم. حالا 1 سانتیمتر 1 سانتیمتر با چاقوی تیز برش زده و در سینی فر که کاعذ روغنی انداخته ایم میچینیم و با قلم مو روی آنها زرده تخم مرغ زده و کنجد می پاشیم و باز هم 20 دقیقه ای استراحت می دهیم.

* در این فاصله فر را در 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و حالا شیرینی ها را داخل فر به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. 

* کاغذ شیرینی ها را روی فنس گذاشته تا خنک شود و بعد شیرینی ها را جدا کرده و به دلخواه تزئین می کنیم.

نوش جان.



تاريخ : یکشنبه ٢٢ خرداد ۱۳٩٠ | ٤:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.