بسم الله الرحمن الرحیم

اواسط تیرماه دیگه تقریبا خانم های با سلیقه به فکر شربت و مربایی می‌افتند که تنها مربای محبوب خانوادگی ماست.
مربای آلبالو
کلا زیاد مربا خور نیستیم ولی این یک رو اگه بخواهیم مربا خوریم فقط انتخاب می‌کنیم. 
آلبالو هم که معلومه. آلبالوی گلمکان که قطب آلبالو و گیلاس ایران هم هست.

اندر خواص آلبالو هم به اینجا می‌توانید مراجعه کنید.

مواد لازم:

آلبالو ..................... (برای حدود 2 شیشه بزرگ ) 3 کیلو

شکر ............................................................ 3 کیلو

 

وسایل لازم:

پیشبند بزرگ برای جلوگیری از تیرباران شدن حین کار

قابلمه لعابی بزرگ یا پیرکس یا تفلون خوب

صافی

هسته گیر آلبالو گیلاس

کفگیر غیر فلزی

 

طرز تهیه:

از روز قبل هسته آلبالوها را با دست یا هسته گیر گرفته و داخل یک ظرف بزرگ لا به لای آنهم شکر ها را ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا یک روز آب بیاندازد.

هسته ها را هم نگه می‌داریم تا بعد با آب بجوشانیم و به مواد اضافه کنیم. البته میشه این کار را هم نکرد و آب خالص برای شربت اضافه کرد.

بعد با کفگیر آلالوها را از آش جدا کرده و آبش را روی شعله تند قرار می‌دهیم تا جوش بیاید و بعد زیر شعله را کم می کنیم.

توجه - آب آلبالو هم مثل شیر خیلی خائنه و روی شعله زیاد همین که چشم چپ کنید سر میره. پس مراقب باشید. 

بعد که کمی قوام اومد و تو قاشق کمی از آب آلبالو رو ریختید و سرد شد و دیدید چسبنده شده خود آلبالو ها رو هم اضافه کنید و بذارید حدود 45 دقیقه هم خود آلبالوها بپزه و حالا مربا حاضره.



تاريخ : یکشنبه ۱٢ تیر ۱۳٩٠ | ٩:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.