شبهای سرد با این سوپ خوشمزه، گرم و مقوی دلنشین تر میشه. قلب

مواد لازم:

جو و گندم غیر پرک           یک پیمانه

قارچ                               7 یا 8 عدد

هویج                             دو عدد متوسط

شیر                              یک پیمانه

خامه                             100 میلی لیتر

پیاز                                یک عدد متوسط

آب مرغ ( یا آب قلم )          یک لیتر

 

طرز تهیه:  ابتدا جو و گندم را با آب و پیاز 4 قاچ شده می گذاریم بپزد . بعد از کمی که نرم شد در مخلوط کن ریخته و کمی له می کنیم ولی به صورت کرم در نیاید فقط کمی له شود.  دوباره به قابلمه بر گردانید.

 بعد آب مرغ یا قلم  را به آن اضافه کرده و قارچ و هویج را به شکل زیر برش می دهیم.

 و به همراه یک دونه از این فلفل ها که با دست پودر می کنیم

به مواد قابلمه اضافه می کنیم.

وقتی قارچ ها و هویج ها پخت شیر را به آن اضافه می کنیم

در ظرفی کمی از آب سوپ را ریخته و خامه را با آن مخلوط می کنیم که خوب حل شود. می توانید این کار را مستقیما داخل قابلمه انجام دهید ولی باید مدام هم بزنید که یکدست بشود. من اگر آب قلم استفاده کنم خامه نمی ریزم چون خیلی چرب می شود.

نمک بزنید فلفل نزنید چون اون فلفل ها به اندازه کافی تند هست ولی اگه ندارید از فلفل استفاده کنید و کمی هم آن را تند کنیدنیشخند. وقتی چند جوش زد سوپ خوشمزه و مقوی شما آماده است.

من دفعه قبل کمی سبزی سوپ ( جعفری و گشنیز) هم بهش زدم. خوب شد. امتحان کنید. پشیمان نمی شوید.زبان.

                                                                                    نازنین



تاريخ : شنبه ۱٤ آبان ۱۳٩٠ | ۱٢:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.