این کباب رو از پدر عزیزم یاد گرفتم که خوشمزه ترین کباب های دنیا رو درست می کنه.

مواد لازم:

گوشت گوساله و قلوه گاه گوسفند هر دو چرخ شده          به مقدار مساوی

پیاز                                                                          به مقدار لازم

نمک، فلفل و زعفران

طرز تهیه:  ابتدا یک پیاز کوچک را رنده کرده و آب آن را می گیریم و به گوشت ها اضافه می کنیم. نمک و فلفل و زعفران هم اضافه می کنیم.

کمی مواد را مخلوط کرده و یک بار دیگر چرخ می کنیم تا منسجم و چسبنده شود.

 

بعد آن را به تعداد مساوی تقسیم کنید.

 بعد یک کاسه آبی تقریبا داغ کنارتون بگذارید و  شروع به سیخ کشیدن کباب ها کنید به این صورت

حالا قسمت بالایی کباب را به سیخ بچسبانید.

 بعد به صورت زیر عمل کنید.نیشخند

و در آخر دوباره کباب را به سیخ سفت کنید.

تمام قسمتها را به همین ترتیب آماده کنید. گوجه ها را هم به سیخ بکشید.

حالا می توانید از منقل در بیرون یا کباب پز داخل خانه استفاده کنید. من از کباب پز زیر استفاده کردم.

 

می توانید قبل از پختن کباب ها چند ساعتی در یخچال بگذارید. هنگام پختن اول حرارت را خیلی زیاد کنید تا خودش را بگیرد.

بعد حرارات را کمی کم می کنیم. تا اینکه کامل بپزد.

نوش جان

        

                                                                             نازنین



تاريخ : شنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٠ | ۱:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.