مواد لازم:

اسفناج های ریز و جوان (اسفناج های ته ساقه!)           

گوجه                                                        2 عدد متوسط

زیتون

پنیر (سفید)

آبلیمو

روغن زیتون

فلفل سیاه

 

طرز تهیه: ابتدا گوجه ها را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. اسفناج ها را روی آنها قراردهید. زیتون ها را دو قسمت کنید و هسته اش را خارج کرده و روی اسفناج ها بچینید. در آخر قطعات کوچک پنیر را روی مواد قرار دهید. حسابی آبلیمو  و روغن زیتون رویش بریزید و در آخر فلفل بپاشید. حالا یک سالاد بسیار غنی و فوق العاده خوشمزه دارید. نوش جان

 

                                                                          نازنین

                          



تاريخ : جمعه ٢۸ بهمن ۱۳٩٠ | ۱:٥٧ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.