بسم الله الرحمن الرحیم

مسافرهای ما هم از گیلان رسیدند و کلی خوشحالمون کردند.
به همین مناسبت هم به کمک عمه مولود در یک اقدام انقلابی  یک مافین سیب و موزی خوش مزه و خوش عطر پختیم که نگویند عروسمان کیک پزی بلد نیست!!!!! نیشخند

طرز تهیه مافین سیب و موز


مواد لازم:

آرد ........................................... 3 فنجان

تخم مرغ ................................... 2 عدد

شکر ........................................ 1 فنجان

وانیل ........................................ 2 ق چ

بیکینگ پودر .............................. 1 ق چ

نمک ....................................... 1/4 ق چ

سیب ..................................... 1 عدد

موز رسیده .............................. 1 عدد

کرم کاکائو، کنجد و دراژه ............. برای تزئین

طرز تهیه:

اول: آرد و بیکینگ پودر و نمک و مخلوط کرده و چندین بار الک می کنیم.

بعد: در یک ظرف مناسب دیگر با همزن برقی شکر و وانیل و تخم مرغها رو خوب همزده و سیبهای خورد شده به صورت نگینی و موز له شده رو به آنها اضافه می کنیم.

بعد: مواد خشک را آرام آرام به تخم مرغ ها اضافه کرده و با یک قاشق پهن در یک جهت هم می زنیم. 

بعد: از قبل آخ  فر را در 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و کاغذهای مافین را کمی چرب کرده و در قالب می گذاریم و مواد را داخل هریک تا 2/3 کپسول پر میکنیم. و داخل فر قرار میدهیم.

بعد از 30 دقیقه آماده است ( با یک عدد چوب کبریت میشه تست کرد). بگذارید سرد شود و بعد از کپسول ها خارج کنید و بعد از خنک شدن به سلیقه خودتون تزئین کنید.

نکات:

1- اگر لیسک ( قاشق مخصوص شیرینی پزی ) نداشتید از کفگیر بره هم میشه استفاده کرد.

2- همون طور که میبینید من به جای قالب مافین از فنجون پیرکس استفاده کردم. فکر کنم در اصل هم تو فنجون درست میشده که اسمش رو کاپ کیک گذاشتن. برای همین هم ابعاد متفاوتی بدست آوردم چون دو سایز فنجون داشتم.

تزئینشم مولود جان انجام داد. من بی تقصیرم ولله. نیشخند

چیزی که خیلی جالبه در مورد این مافین اینه که عطر موز فوق العاده خوبی داره در حالی که بافت سیب رو موقع خوردن حس می کنید.

نوش جان.



تاريخ : یکشنبه ٢٤ بهمن ۱۳۸٩ | ۱:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.