بسم الله الرحمن الرحیم

عطر قارچ و پیاز سرخ کرده غالبا با نون خیلی سازگاره.

این نان هم از ساده ترین انواع نان های سبزیجات است که با هر نوع مخلوط دیگری مثل اسفنجاج بورانی، بادمجان و . .. میشه درست کرد.

اصل بیس کاره.

آرد 400گرم

آب ولرم 250میلی لیتر که همون یک لیوان میشه

خمیر مایه فوری 7 گرم

نمک 1 ق چ

شکر 1 ق چ

پودر آویشن 1 ق چ

 

قارچ برش خورده 200 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

 

پیاز کمی تفت داده بشه با روغن زیتون

قارچ بهش اضافه بشه تا آبش جمع بشه

 

داخل ظرف مناسب آرد و خمیر مایه خشک و پودر آویشن و شکر مخلوط بشه 

نمک داخل یک لیوان آب ولرم حل شه و کم کم به مواد خشک اضافه بشه و در همین حال خمیر رو اول با همزن و وقتی خمیر  سفت تر شد با دست ورز میدیم. قارچ رو اضافه می کنیم و بازم ورز میدیم.

لازم نیست همه آب رو بریزید. تا حدی که خمیری چسبنده بدست بیاد.

روی ظرف نایلون کشیده و 1 ساعت زمان میدیم تا خمیر ور بیاد. یعنی حجمش دو برابر بشه.

حالا کمی خمیر رو ورز داده و به صورت چونه یا داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده قرار میدیم و حدود نیم ساعت هم در این حالت استراحتش میدیم

حالا در 180 درجه سانتیگراد 40 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.



تاريخ : دوشنبه ۳٠ تیر ۱۳٩۳ | ۱۱:٤٢ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.