بسم الله الرحمن الرحیم

پشیره توت غلیظه و اگه حرارت زیاد بخوره می سوزه برا همین هم به صورت کاپ کیک در 15 دقیقه در فر بودن آماده میشه.

در تمام مراحل زهرا جونم هم دست اندر کار بودند.

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه

نمک 1/4 ق چ

بیکینگ پودر 2 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

شیره توت 1/2 پیمانه

آب جوش 1/2 پیمانه

گردوی خرد شده 1/2 پیمانه

روغن زیتون 1/2 پیمانه

تخم مرغ و رو غن رو هم میزنبم

شیره توت رو اضافه می کنیم و باز هم می زنیم و بعد کمی آب جوش

آرد و بیکینگ پودر رو تو مواد الک می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم

گردو اضافه می شود

بعد داخل قالب چرب شده 15 دقیقه در 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

از شیره خرما و انگور هم می توان بجای شیره توت استفاده کرد.

قند طبیعی و بدون شکر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٦ امرداد ۱۳٩۳ | ٢:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.