بسم الله الرحمن الرحیم

حالا این تاهینی چی هست?

اصلیتش عربی است و با انواع غذاهای گوشتی و سالاد ها و هوموس معروف میشود , خورد .بهترین نوع آن در لبنان و نیز شهر نابلس تهیه میشود .در ترکیه و یونان هم مورد استفاده دارد . به دلیل بیشینه مشترک بین اقوام عرب و ترک این سس در غذاهای ترک هم یافت میشود که از آنجا به یونان هم راه یافته ات. همون ارده خودمونه. 

مواد لازم

آرد برنج       ۱/۳ پیمانه

آرد ذرت        ۱/۳ پیمانه

بیکینگ پودر       ۱/۲ ق چ

وانیل         ۱/۴ ق چ

نمک         ۱/۸ ق چ

کره         ۲ ق غ

عسل        ۲ ق غ

تخم مرغ       ۲ عدد

تاهینی یا ارده کنجد     ۲ ق غ

گردو خرد شده        ۱/۴ پیمانه

چیپس شکلات یا شکلات خرد شده       ۱/۳ پیمانه

 

یک روز که آرد گندمت تموم شده باشه و دنبال یک خوراکی رژیمی هم باشی با آرد ذرت و آرد برنج هم گزینه های اولند.

البته این کوکی برای بیماران سلیاک مناسب است. 

ارده هم توی کیک و شیرینی ها فوق العاده است. ترد و خوشمزه اش می کنه.

طرز تهیه

 نمونه های اینترنتی شون ایناست

 

البته این یکی کار خودمه:



تاريخ : پنجشنبه ٦ شهریور ۱۳٩۳ | ۱۱:۳٦ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.