بسم الله الرحمن الرحیم

نان ها یک پایه مشترک دارند و با تمربن خیلی خوب همه چی دستتون میاد.

اولا نان در اصلش اگه از هر نانوا و دختر نانوا!!!!!!! بپرسید آب و نمک و آرد .

ولی خب تو خونه که باید یه کم فرق داشته باشه:

حالا برا تمام نان ها این فرمول خوبه:

آرد گندم نانوایی2/5 پیمانه

شیر ولرم نصف پیمانه

ماست نصف پیمانه

نمک        1  ق چ

بهبود دهنده یا همون بیکینگ پودر     1 ق غ

خمیر مایه نانوایی     1 ق غ

روغن مایع یا کره آب شده      1/4پیمانه

حالا آرد رو تو یک کاسه مناسب بزرگ الک می کنیم

نمک میزنیم

خمیر مایه خشک و بیکینگ پودر و اضافه میکینم و همه رو با هم مخلوط می کنیم.

یعد داخل همون مواد روغن و ماست و بعد هم شیر ولرم و شروع میکینم به ورز دادن تا خمیر انسجام پیدا کنه و کمی فرم بگیره.

خمیر رو وسط کاسه گذاشته و روش یک پارچه نخی انداخته و در محل گرمی مثل پشت بخاری یا کنار یک منبع حرارت ملایم قرار میدیم.

یک ساعت بعد خمیرتون خوب ور اومده و با یک مشت زدن وسطش پفش کم میشه و تو این مرحله باید بازم مشت و مال بخوره و رو میز پهن بشه.

هر فرمی که دوست دارین.

کراواسان یک نان شیرینی معروفه بخاطر شکل خاص و اشتها برانگیزش.

خمیر رو پهن کنید و به صورت مثلثی برش بزنید و از قاعده به سمت راس مثلث بپیچید و بعد کمی خمش کنید. و روی سینی فر چرب شده بچینید و بازم یک ربع ساعت استراحت بدبد. حالا تو فر گرم در 180 درجه سانتیگراد 30 دقیقه کافیه.

از اونجایی که ممکنه فر شما سیستم بخار نداشته باشه تا نون خوب ور بیاد یک استکان آب هم کنار نون ها بذارید.

رو مال هم شیر یا سفیده تخم مرغ  و کنجد و سیاهدانه می تونه باشه.

حالا این خمیر پایه است توی نون هرچی دوست دارین بزنید:

شکر

آویشن

پیاز 

قارچ

سبزیجات معطر خشک

گردو

کشمش

و . . .

این نون من رژیمیه

شما هرچی میل دارین!



تاريخ : دوشنبه ٥ آبان ۱۳٩۳ | ۱۱:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.