بسم الله االرحمن الرحیم

کلوچه تو پر

بازم همون خمیر همیشگی

آرد 2/5پیمانه

نمک 1/2ق چ

خمیر مایه1 ق غ

بیکینگ پودر1 ق غ

ماست 1/2 پیمانه

شیر ولرم1/2 پیمانه

روغن مایع1/4 پیمانه

 

آرد رو الک میکنیم. نمک و بیکینگ پودر و خمیر مایه رو با آن مخلوط کرده و بعد ماست و روغن و شیر ولرم رو آرام آرام ریخته و شروع به ورز دادن میکنیم.

بعد از یک دست شدن داخل ظرف مناسب گود حدود 1 ساعت در محیطی گرم استراحت می دهیم.

بعد از این که خمیر تقریبا دوبرابر اولش شد مجدد خمیر را ورز داده و چونه های کوچک گرفته کمب بازش می کنیم با وردنه و داخلش کشمش پلویی و گردوی خرد شده می گذاریم و چونه رو مجدد می بندیم و داخل سینی چرب شده می چینیم با فاصله مناسب.

حالا روی چونه ها با برس شیر مالیده و کنجد می پاشیم و در فری که در 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده 30 دقیقه قرار می دهیم.



تاريخ : جمعه ۱٦ آبان ۱۳٩۳ | ٢:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.