سلام

یکی از شام های مورد علاقه و البته کار راه انداز من که از بچگی هم دوست داشتم و مامان و مامان بزرگم هم زیاد درست می کردند همین به اصطلاح اشکنه تخم مرغه. البته شاید اسم های دیگه ای هم داشته باشه ولی تو خانواده ما همین معروفه.

 

مواد:

تخم مرغ .................. به تعداد نفرات

سیب زمینی ............ 1 عدد متوسط

پیاز ......................... 1 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ....... به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی ......... 2 ق غ

رشته آش ................. به مقدار علاقه

مرزه خشک شده ....... کمی

نمک و فلفل و زردچوبه .. به میزان لازم

 

تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.

بعد گوشت چرخ کرده را با پیازها تفت می دهیم.

حالا مرزه خشک که نوعی سبزی خوردنه ولی خشکش هم عطر خیلی خوبی داره رو اضافه می کنیم.

به علاوه رشته آش که کمی تفت داده ایم. ( البته رشته های من کمی سوخت و مثل چوب کبریت شده که شما ببخشید. امان از بچه داری و آشپزی. نیشخند)

حالا رب رو تو کمی آب جوشیده حل کرده و اضافه می کنیم.

و سیب زمینی خرد شده را.

بعد در قابلمه رو می گذاریم تا سیب زمینی ها کمی نرم شود و بعد نوبت تخم مرغ است که در کنار هم داخل قالمه زده و دیگه هم نمی زنیم تا تخم مرغ ببنده.

و وقتی تخم مرغ ها بست آماده است.

 نکته: یول

این غذا رو هم میشه با پلو خورد مثل یک نوع خورش هم توش نون ریز کرد و نوش جان نمود.

راستی نمک فلفل زردچوبه فراموش نشه.



تاريخ : یکشنبه ۱ خرداد ۱۳٩٠ | ۱٢:٢۸ ‎ق.ظ | نویسنده : Faezeh | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.