سالاد اسفناج

 

مواد لازم:

اسفناج های ریز و جوان (اسفناج های ته ساقه!)           

گوجه                                                        2 عدد متوسط

زیتون

پنیر (سفید)

آبلیمو

روغن زیتون

فلفل سیاه

 

طرز تهیه: ابتدا گوجه ها را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. اسفناج ها را روی آنها قراردهید. زیتون ها را دو قسمت کنید و هسته اش را خارج کرده و روی اسفناج ها بچینید. در آخر قطعات کوچک پنیر را روی مواد قرار دهید. حسابی آبلیمو  و روغن زیتون رویش بریزید و در آخر فلفل بپاشید. حالا یک سالاد بسیار غنی و فوق العاده خوشمزه دارید. نوش جان

 

                                                                          نازنین

                          

/ 3 نظر / 43 بازدید
فائزه

بهار که نزدیک میشه دیگه آدم به فکر سالادهای خوش رنگ و تازه است. ازت ممنونم.

آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

سلام نازنین جون شرمنده عزیزم این چن وقته نمیدونم چرا اصلا زیاد جور نمیشه بیام پای نت یه آپ میکنم و حاجی حاجی مکه[خجالت] تو وبمم نوشته ام که هوای سرد تنبلم میکنه البته خوبیش اینه که از الان به بعد دیگه شب عید حساب میشه آدم یه انرژی خاصی میگیره [قلب] سعی میکنم بیشتر بیام پیشت تو هم پیشم بیا [قلب]

منصوره

سلام نازنین خانم وبلاگ خوشمزه و با سلیقه ای دارید خیلی عالی ،سفره تان پر برکت[گل][قلب]