بیسکوییت شکلات - فندقی

مواد لازم:

کره نرم شده .................................. 250 گرم

شکر قهوه ای ................................. 1 فنجان

شکر سفید ................................... نصف فنجان

وانیل ........................................... 2 ق چ ( قاشق چای خوری)

تخم مرغ ...................................... 2 عدد

آرد سفید ..................................... 2 و نیم فنجان

بیکینگ پودر ................................. 1 ق چ

مغز فندق خرد شده ....................... 3/4 فنجان

شکلات سفید .............................. 180 گرم

طرز تهیه:

اول: فر را در 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی های فر را با کاغذ شیرینی می‌پوشانیم.

فندق تازه با پوست خریده و شکسته و خیسانده و به سختی پوست گرفته ایم.

بعد: با همزن برقی شکر، کره و وانیل را آنقدر میزنیم تا پفکی شود. در این همگاه تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از هر تخم مرغ خوب هم میزنیم.

حالا: آرد و بیکینگ پودر را به مواد قبلی اضافه می کنیم و بعد مغز فندق و شکلات سفید خرد شده را ریخته و با یک قاشق فلزی بزرگ خوب مخلوطشان می کنیم تا یکنواخت شود.

درآخر هم: از موادمان با قاشق روی سینی آماده شده با کاغذ شیرینی ریخته و 15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا طلایی شود.

بایستی نرم باشد و قبل از خشک شدن بیسکوییت ها را خارج کرده و برای خنک شدن روی سینی فنسی فر قرار می دهیم.

نکته یول :

شکلات سفید ایرانی اگه چیچک بخرید خوشمزه تره. شکلات فرمند مزه شیر خشک میده که زیاد جالب نیست.

منبع دستور پخت:

Super Food Ideas - August 2004, Page 47

Recipe by Dixie Elliott

مترجم و شیرینی پز: خودمچشمک

 

 

 

 

/ 0 نظر / 88 بازدید