شیرینی مربایی

بسم الله الرحمن الرحیم

یادمه بچه تر که بودیم. نیشخند شیرینی های عید خیلی محدود بود و برای ماندگاری تو 13 روز عید اغلب شیرینی خشک هم می‌گرفتیم و پای ثابت هر سال همین شیرینی مربایی ها بود.

اگرچه حالا خیلی وقته از اون زمان ها گذشته ولی خاطره هاش بازم بین همه شیرینی های جور واجور آدم رو به سمتشون می کشه.

 

مواد لازم:

آرد سفید ................................... 250 گرم

شکر ......................................... 125 گرم

کره ........................................... 100 گرم

تخم مرغ ................................... 1 عدد

وانیل ........................................ 1 ق چ

 

طرز تهیه:

- کره رو در دمای محیط می‌گذاریم نرم شود. بعد با شکر پودر شده و وانیل به مدت 15 دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

 

- وقتی حالت یکسان و سفید پیدا کرد تخم مرغ رو اضافه کرده و باز هم 5 دقیقه دیگه هم میزنیم.

 

- حالا همزن رو کنار گذاشته و با لیسک یا یک قاشق پهن هم زده و آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا حدی که مجبور بشیم با دست ورز بدیم و البته بهتره از دستکش پلاستیکی استفاده کنید تا به دست نچسبه.

 

- حالا خمیر رو 2 تا 3 ساعت داخل کیسه نایلونی توی یخچال استراحت می دهیم.

 

- سپس با وردنه روی سفره یا سطح صاف آرد پاشی شده باز کرده حدود نیم سانتیمتر و با شابلون به دلخواه قالب زده و در سینی فر که کاغذ روغن زده گذاشته ایم می چینیم.

 

 

- حالا در دمای 130 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا رویش طلایی شود. بعد کاغذ شیرینی را روی فنس سرد کرده و تزئین می کنیم.

 

نکته:

1- تعداد قالب ها زوج باشد تا روی هم قرار دهیم و کم نیاوریم.

2- مربا یا مارمالاد به دلخواه کمی وسط هر شیرینی گذاشته و دو تا را روی هم کمی فشار می‌دهیم.

3- یادتون باشه بیشتر از 15 دقیقه تو فر قرار ندیم و البته همون 130 درجه هم کافیه. من خودم از این نکته تخطی کردم و شیرینی هام خشک در اومد و تقریبا بیسکوییت شد.

/ 4 نظر / 130 بازدید
نازنین

سلام واییییییییی چه کدبانویی شدی تو من رسما اعلام می کنم که کم آوردم

پرستو

مقدارشکرچقدربایدباشه؟

شرمیا

سلام کاشکی شکلات روشو هم یاد میدادین و اینکه چجوری روشو شکلاتی کنیم ولی در کل وبلاگ خیلی قشنگی داری ممنون بابت اینکه صادقانه دانسته هاتو میذاری توش مرسی عزیزم

فاطمه

سلام من این شیرینی مربایی رو پختم ولی به جای کره از روغن نیمه جامد لادن استفاده کردم موقع خمیر درست کردن آرد رو تا حدی زدم که خمیر به دست نچسبه ولی شیرینی بعد پخت خیلی خشک و سفت شد . نمیدونم دلیلش چی بوده میشه راهنماییم کنید[گریه][سوال]