خورش آلو و هویج

مواد لازم برای 2 نفر ( دو نفر مثل ما دوتا تو غذا خوردن به عبارتی میشه 4 نفر نیشخند )

گوشت خورشی یا ران مرغ .......... به میزانی که مایلید

آلو بخارا یا آلو مشهدی ................ به میزان دلخواه

هویج متوسط ............................ یک عدد

پیاز متوسط .............................. یک عدد

لپه ......................................... یک فنجان

روغن نمک فلفل زردچوبه ........... به میزان دلخواه

یول نکته: با توجه به مشهدی بودن من زیاد خرید آلو مشکلی ایجاد نمی کنه ولی برا تذکر بگم که یک بار تو رشت هرچی گشتم آلو بخارا یا همون آلو مشهدی پیدا نکردم و تا بود از این آلو خشکهای با پوست بود که خب به کار ما نمیاد.

اینم آلو بخارا-ممکنه رنگ روشن ترش رو هم پیدا کنید:

 

حالا طرز تهیه:

خیلی ساده. مثل همه خورشهای متداول

اول پیاز رو خرد کرده و سرخ می‌کنیم و زردچوبه اضافه می‌کنیم.

 

بعد هویج ها رو به قطعات مساوی به صورت خلالی برش می‌زنیم و داخل پیازها تفت می‌دهیم.

 

 

لپه رو که از قبل خیس کردیم اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم. ( این تفت دادن برا اینه که لپه باز نشه و فرم خودشو حفظ کنه ولی از اون جایی که این خورش کمی ترشه لپه خود به خود سفت میشه حین پخت پس این کارو زیاد لازم نیست مثل خورش قیمه انجام بدید.

 

بعد آلوها رو تو قابلمه ریخته. بسته به ذاتقه تون که چقدر بخواهید آلو داشته باشه.

 

و بعد هم گوشت یا مرغ با یک و نیم لیوان آب و فلفل و نمک و میگذاریم جابیافد.

 

نوش جان.

این خورش اصطلاحا میخوشه. با کسر میم. یعنی هم ترشه هم شیرین.

/ 4 نظر / 53 بازدید
نازنین

سلام حتما این غذا رو درست می کنم. ممنون

نازنین

سلام فائزه گل یه پیشنهاد منم می خوام باهات تو این وبلاگ همکاری کنم کلی عکس غذاهای خوشمزه ای که پختم هم دارم [زبان][نیشخند] باهشه؟ می دونی که چقدر آپشزی دوست می دارم

دوست

سلام فائزه خانم وبلاگات در کل همشون قشنگن ینی عالین باباحرفه ای ...... راستش داشتم فکر میکردم که میشه وبلاگ یه جور همزبون آدم باشه اما شک داشتم اما انگار میشه انگار یه دفتر خاطرات بازه موفق باشی عزیز